BarcelonaByLisa

4 favoritbarer

05/10/2018

Det finns många bra barer och säkert bättre än mina 4 personliga favoriter. Kolla upp öppettiderna, de kan variera under året och många ställen kan vara stängda måndagar. Detta gäller för alla barer och restauranger i Barcelona.

ANTIC TEATRE

En lugnare innergård i Born som tillhör en teater. Många lokalbor kommer hit. De har en väldigt enkelt dricksmeny med bra priser. Jag älskar enkelheten och det fina, stora trädet i mitten som det hänger ljuslyktor i.
Område: Born
Hemsida: www.anticteatre.com

CAN PAIXANO

Baren är liten och stökig men väldigt originell. Här beställer man ett glas cava för ca 1,3€ och om ni är riktigt törstiga så finns det flaskor! Dom har också skinka, korvar och ostar samt hamburgare och andra varma mackor. Man ska inte komma i finkläder för det spills och knuffas. Dom flesta jag tar dit blir lite rädda först men älskar dom stället och kan inte få nog!
Område: Born/Barceloneta
Hemsida: www.canpaixano.com

CARABELA CAFÉ

Carabela är en livligare uteservering som har många olika cocktails, joser och maten är mexikansk-inspererad. De har bland annat kanske stans bästa nachos, burritos och tacos. På eftermiddagarna är det ganska tydligt vilken målgrupp de har. Folk mellan 20-40 mellan alla världens hörn och kanter!
Område: Born/Barceloneta
Hemsida: www.facebook.com/Carabelacafe

MR. ROBINSON

Efter middagen(22.00+) är detta ett bra alternativ för den som vill ha lite drag eller dricka något innan man ska vidare ut till en klubb. Kan bli ganska fullt men dom är snabba och duktiga i baren och gör i princip vilken drink som helst!
Område: Born
Hemsida: www.mr-robinson.es

Category: Barer
By: LisaALLA INLÄGG ▹