BarcelonaByLisa

Åk moppe gratis och billigt i Barcelona

28/08/2018

(Bild ovan lånad från Yogo.)

För några veckor sedan var min bror och hans flickvän på besök här i Barcelona. Jag hade precis hört talas om elmoppar och moppar som man hyr. Dom är utplacerade i stan och i appen kan man se vart dom finns. De finns ofta en inom några minuters gångavstånd.

I appen registrerar man sig på förhand med kontokort och körkort. Man hittar närmaste moppe och lämnar den på valfri plats inom kartans gränser. Moppen startas och stängs av via appen. Två hjälmar finns alltid.

Minutpriserna ligger mellan 0,2-0,3 cent per minut beroende på vilken att man använder.

Det är ett superbra alternativ om man är i Barcelona och vill se mycket av stan, åka ner till stranden eller ta sig någonstans snabbt. Dessutom är det billigt!

När jag registrerade mig på eCooltra fick jag en kod för att bjuda in andra. Det gav de andra 30 min gratis minuter. Så om du är sugen på att testa appen, använd min kod nvrxg för 30 min gratis! Detta är inte ett sponsrat inlägg utan min personliga åsikt ;)

Min bror använde YOGO också, de tog längre tid på sig att godkänna körkortet men mopparna var lite snabbare och det tyckte min bror var bra då de var två på moppen...

Apple store eCooltra - Scooter sharing
Apple Store YUGO Mobility

Så här kan det se ut i appen Ecooltra:

Category: Transport
By: LisaALLA INLÄGG ▹